Wie heeft er zin in?

Breukvlakken heeft veel werk in uitvoering. Wij zoeken vrijwilligers met affiniteit met onze doelstellingen die kunnen bijdragen aan de verwezenlijking van onze plannen. Het bestuur dat bestaat uit mensen die werkzaam zijn in de GGZ, kunst, cultuur, wetenschap en politiek.

Ter aanvulling zoeken we mensen die willen meewerken aan de evenementen die we organiseren, mensen met eigen plannen voor onze stichting, maar ook mensen die een bijdrage in de ondersteuning van onze organisatie kunnen geven. Denk daarbij aan het penningmeesterschap, het bijhouden van de website, (samen met een professionele websitebouwer) het samenstellen van de Nieuwsbrief, onderhouden van de contacten met de externe organisaties, enzovoort. Het samenwerken liefst vanuit verschillende disciplines staat hoog in ons vaandel.

Gezien de samenstelling van het huidige bestuur gaat onze voorkeur uit naar mannen en vrouwen van onder de 40. Maar laat u niet afschrikken door deze leeftijdsgrens.

Om de diversiteit en daarmee het vrije denken te bevorderen vragen we nadrukkelijk aan mensen met verschillende culturele en maatschappelijke achtergronden om te reageren.

Een netwerk met affiniteit met het psychoanalytische gedachtegoed strekt tot aanbeveling.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Rolien van Mechelen via secretariaat@breukvlakken.nl

 


Foto: Hannah Busing