Boekje de  Biografie in Psychoanalyse voor donateurs

De Stichting Breukvlakken vraagt aandacht voor ontwikkelingen op het snijvlak van psychoanalyse, psychotherapie, kunst en cultuur. Dat doen we door het organiseren van manifestaties, symposia, congressen, optredens, lezingen e.d. voor een breed publiek. Wij zoeken daarbij altijd naar samenwerking met zoveel mogelijk relevante partners. 

Alleen met uw hulp kunnen wij ons werk blijven voortzetten. Breukvlakken zoekt nieuwe donateurs. Doet u mee?

Als donateur ontvangt u onze Nieuwsbrief en bent u altijd als eerste op de hoogte van onze activiteiten. Ook bieden we onze donateurs regelmatig korting op programma’s en/of publicaties. 

Wanneer u zich nu aanmeldt als donateur ontvangt u een speciaal welkomstgeschenk, onze nieuwste publicatie, “de Biografie in Psychoanalyse”. Een verzamelbundel in kleine oplage met de verhalen die tijdens het seizoen 2019-2020  werden verteld tijdens de gelijknamige serie in Theater Perdu. De schrijvers Annet Mooij (Gisèle Waterschoot), Elisabeth Lockhorn (Andreas Burnier), Elsbeth Etty (Willem Wilmink) en Maaike Meijer (Fritzi Harmsen) presenteerden hun biografie en de analytici Rolien van Mechelen, Josée van Eijk, Greet Kuipers en Martine Groen gaven een kijkje in hun keuken. Alles voorafgegaan door een inleiding van Hans Renders, hoogleraar Geschiedenis en Theorie van de Biografie in Groningen.

Bij het ontwerp is gespeeld met het verbeelden van psychoanalytische concepten. Als je het weet ga je het misschien zien: let op de onbeschreven transparante buitenkant, zo zacht als een huid, de inhoud nauwelijks verhullend, gevoelig voor vocht en vuil, de rug onbeschermd, inhoud verdubbeld, binnen en buiten verwisseld, zelfs spiegelbeelden verwerkt en ach als je eenmaal op dreef raakt kun je vast nog meer aanwijzingen vinden die terugleiden naar de theorieën van Freud.

We wensen je veel plezier met de zoektocht en hopen je binnenkort als donateur bij een van onze activiteiten te verwelkomen. 

U kunt uw donateursbijdrage van minimaal € 30,- (meer mag natuurlijk altijd) storten op onderstaand rekeningnummer. Stuurt u dan tegelijkertijd een e-mail met uw adresgegevens naar secretariaat@breukvlakken.nl dan krijgt u het boekje thuis gestuurd.

NL55 ABNA 0501 4925 77
t.n.v.: Stichting Breukvlakken
o.v.v.: de Biografie in Psychoanalyse

Hopelijk tot snel,

namens het bestuur van de Stichting Breukvlakken

Rolien van Mechelen